ONZE DIENSTEN

Wij zijn ervan overtuigd dat de best mogelijke verkoopresultaten alleen bereikt kunnen worden door gerichte training en coaching van de verkopers en teams. Ook is het van belang dat het sales proces geoptimaliseerd wordt. Van lead tot contract, elke stap draagt bij aan het succes. Wij analyseren het totale verkoopproces om alle individuele kpi's te kunnen meten en vergelijken. Aan de hand van conversie getallen stellen vast welke stappen in het sales proces verbeterd moeten worden. Met deze indicatoren en het individueel dashboard kunnen wij individuen en teams effectief trainen en coachen. Ons primaire doel voor een commercieel traject is het vormen van een effectief enthousiast verkoop team dat duurzaam meer klanten en meer omzet behaald.

Interim Management

Onze Interim Managers zijn in meerdere situaties inzetbaar. Het kan zijn dat het tijd is om een cultuur verandering te realiseren, een reorganisatie uit te voeren of u wilt een nieuw verkoopsysteem implementeren. De Interim Managers van BenchJack overbruggen professioneel tijdelijke situaties en zijn ook inzetbaar voor crisis management. We bespreken graag welke behoeften uw bedrijf heeft.

Advies

Wij starten met een gedegen analyse van de beschikbare Sales data. Wij kijken hoe de kpi's en conversiepercentages uit het Sales Proces en van de individuele medewerker van het Sales team zich verhouden tot een geoptimaliseerde situatie. Het verschil tussen huidig en gewenst resultaat bepaalt het op ‘maat gemaakte’ plan van aanpak. Wij noemen deze stap ‘reversed enginering’.

Training en Coaching

Wij geloven sterk in het regelmatig trainen en coachen van Sales mensen en Sales teams. Als u Sales als top sport ziet, is dit de enige manier om structureel betere resultaten te behalen. Alle topatleten en topteams trainen regelmatig om hun (nieuwe) vaardigheden te verbeteren en samenwerking te optimaliseren. Coaching op de werkvloer is essentieel om de nieuwe geleerde vaardigheden op de meest effectieve manier in de praktijk uit te voeren.

Werving en selectie

Alles begint met de juiste mensen. Om het beste salesteams te kunnen bouwen zijn een aantal stappen essentieel, hiervan is werving is de eerste. Door de economische groei wordt het moeilijker om de juiste mensen te vinden. BenchJack heeft verschillende partnerships met toonaangevende werving & selectie bureaus die voor u de beste jonge Sales talenten uit de markt weten te halen.

SALES IS EEN CONVERSIE GEDREVEN WORKFLOW

"Ken de juiste kpi's, dat geeft inzicht wat je moet trainen en verbeteren om meer omzet te behalen" Wouter van der Horst

OVER JACK

BenchJack is een netwerk van onafhankelijke professionals met elk zijn/haar eigen discipline (s). Wij ondersteunen bedrijven en stichtingen bij het bepalen en implementeren van de juiste commerciële strategie en activiteiten om duurzaam succesvol te zijn. De markt dwingt bedrijven om sneller te innoveren om te concurreren. Jack streeft naar rendementen op bestaande en nieuwe commerciële activiteiten. Jack verbetert de resultaten door training, coaching van verkopers en verkoopteams. Wij leveren ook interim management en consultancy diensten. Daarnaast ontwikkelen en implementeren we samen met de klant nieuwe bedrijfsstrategieën, bedrijfsmodellen, concepten en proposities. De weg naar succes begint door de doelen van uw bedrijf te identificeren en de huidige situatie te analyseren. Vanuit hier wordt een traject uitgestippeld om doelen binnen de gestelde tijd en met de beschikbare middelen te realiseren. We hebben deze weg naar succes vaak gereden, dus laat ons uw navigator zijn!

EEN SELECTIE VAN ONZE KLANTEN

DE SANOMA OUTBOUND SALES CASE

Wij bouwden in '12 Steps' voor Sanoma een geheel nieuwe telefonisch verkoopafdeling

OVER DE OPRICHTER

Wouter van der Horst

Oprichter Wouter van der Horst is sinds 1995 werkzaam in diverse commerciële managementfuncties in de media-industrie. Hij heeft een sterk netwerk gebouwd en een uitstekend trackrecord. " Ik ben gepassioneerd over het werken met mensen die ook het verschil willen maken." Hij is een resultaat gedreven inspirerende manager met zijn wortels in de driehoek van verkoop, marketing en media. Als geen ander weet hij hoe je individuele talenten ontwikkelt en hen met elkaar verbindt om winnende sales teams te bouwen. Wouter is een pragmatische en creatieve denker die, met behulp van situationeel leiderschap en (sociale) innovatie verschillende commerciële organisaties en sales teams succesvol heeft neergezet. Lees hieronder wat mensen zeggen over Wouter.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ruud Bijl, Director Operations SANOMA

'Er zijn niet veel managers die naast een visie creëren, ook die visie kunnen implementeren'

Mark Termeer, Managing Director Adfo Groep, Young & Connected

'Zijn creatieve invalshoeken zijn inspirerend, zijn open- en directheid werken verfrissend tijdens discussies'

Wouter van der Meulen, CCO WPG

'Wouter is een zeer bekwaam manager die in staat is buiten de gebaande paden te denken en nieuwe kansen in de markt te zien en deze vol te benutten'

CONTACT

KANTOOR

SamSam Community Offices

Arlandaweg 92, Unit 145

1043 EX Amsterdam

The Netherlands

M.+ 31 6 83 99 79 72

KVK 58252878

STUUR ONS EEN BERICHT

Scroll to top